Yksilölliset puuovet ja lasiväliseinät tilaustyönä Juvalta

Viitakosken Puu Oy valmistaa toiveidesi mukaiset puuovet sekä lasiväliseinät tilaustyönä Juvan verstaallaan. Lue lisää ja käänny puoleemme, kun kaipaat vahvan ammattitaidon puusepänverstaan palveluita. Palvelemme yrityksiä sekä julkista sektoria joustavasti ympäri Suomen.

Ota yhteyttä

Jokainen tuotteemme valmistetaan perinteisiä puusepäntaitoja kunnioittaen. Henkilökuntamme koostuu puualan kokeneista tekijöistä, joiden käsissä laadukas materiaali muotoutuu kestäväksi ja toimivaksi, asiakkaan toiveet täyttäväksi tuotteeksi. Valmistamiemme puuovien ja lasiväliseinien korkea laatu takaa miellyttävän käytön ja kauniin ulkomuodon vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. 


Toteutamme tuotteet mittatilaustöinä arkkitehtien täsmällisten ohjeiden ja piirustusten mukaisesti. Yksilöllisen suunnitteluprosessin ansiosta pystymme valmistamaan täydellisesti sopivat ovet ja lasiväliseinät mitä erilaisempiin kohteisiin ja tiloihin.

Tarjoamme palvelut eri alojen yrityksille sekä julkisen sektorin toimijoille. Tyypillisimpiä kohteitamme ovat erilaiset julkiset rakennukset, kuten koulut, sairaalat, liikekeskukset, hotellit yms.

Puuovet

Valmistamme puuovet kotimaisesta puuraaka-aineesta, kuitenkin asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Voit tilata meiltä monenlaiset, yksilöllisesti tarpeisiisi suunnitellut, kauniit ja kestävät ovet. Tuotevalikoimaamme kuuluvat niin maalatut, viilutetut kuin laminaattipintaisetkin laakaovet. Vaativiin käyttökohteisiin voimme valmistaa ovet myös palonkestävinä (EI30) ja äänieristettyinä (dB 25/30/35). Toteutamme pintakäsittelyn käsityönä alusta loppuun asti työnjäljen korkean laadun varmistaen ja käsittelemme tottuneesti myös erikoisempia pintamateriaaleja sekä pintakäsittelyaineita.

Kysy lisää

Lasiväliseinät

Toteutamme puurakenteisia, karkaistulla tai laminoidulla lasilla lasitettuja kiinteitä lasiväliseiniä yritysten sekä julkisen sektorin tarpeisiin. Lasiväliseiniemme karmit on mahdollista saada jalopuupintaisina lakattuina tai maalattuina mäntykarmeina. Jokainen väliseinä valmistetaan tilaustyönä kohteen yksilöllisten mittojen ja vaatimusten mukaisesti.

Kysy lisää